За съжаление   съвременните хора не предполагат, че реката е жива,

...
За съжаление   съвременните хора не предполагат, че реката е жива,
Коментари Харесай

Кога си отмъщават духовете или защо Вашето невежество не ви освобождава от отговорност

За съжаление   актуалните хора не допускат, че реката е жива, като останалата природа. Точно както  хората си заработват негативна карма за своите дейности, по този начин и духовете получават за  отмъщенията си.

Законът на кармата ще работи при всички случаи, без значение от това дали знаем какво  вършим или не. Резултатът няма да закъснее. А най-добре  от всичко е да  знаем какво ще  последва след нашите дейности, а не да оставаме в незнание и да се влачим по пътищата на  ориста като слепци-неудачници.

Духовете, както и хората са смъртни. Те имат своя лична система за прераждане (превъплъщения).

Когато човек се занимава със строителство в градовете, той опустошава всичко по пътя си. Той убива природата. Така са унищожени  реки и други водни обекти, които  са “пречели ” на градежите. Те просто са били засипвани. И богът  на реката умира.

Той е попаднал някъде в царството на подземния свят. Ако земната атмосфера се промени, и реката пресъхне, тогава богът на реката щеше да си тръгне с мир  и щеше да се  роди още веднъж някъде в океана или би се издигнал някъде на по-високо равнище.

Но предвид на високото му равнище и гибелта, която го е застигнала, заради обстоятелството, че е бил малтретиран и погубен, той се изпълва с отрицателни страсти,  трансформира се в дявол и в новия си облик тероризира хората, живеещи наоколо. Това не е предпочитание на духа. Той е заставен.

В самия миг на болезнената  гибел той зацикля – духът се възражда като създание, което след това ще  усеща това, което е чувствал някогашния господ на реката, когато е умрял.

А той е усетил остра неприязън към хората. И в следствие се ражда подобен дявол на равнище провидение, което е настроено против хората. А има случаи, когато реката просто я замърсяват, като изхвърлят в нея всевъзможни боклуци посредством канализацията.

Духовете от време на време отмъщават и за това. Не постоянно те го вършат незабавно.  Те могат, да вземем за пример, да пращат  болести. В нашата страна има места, където има кармични проблеми с водата.

За произшествията по пътищата, около които тече канализация, няма да приказваме – всеки знае за това. Но   не постоянно злополуките стават заради  неопитни водачи, има някои места, които  безусловно “искат ” такива произшествия.

Аз знам за случай, когато строителите поставят тръби, само че вода по тях не потича след стартирането и. Работниците ревизират: всички клапани са отворени, всичко, което е належащо е направено с цел да работи вярно.

Очевидна причина не е открита.
След това те дефинират мястото, където спира  водата, вадят,   демонтират  и режат тръбата. И си представете това, което са видели: вътре в  тръбата било  цялостно с камъни. Как?!

За строители,този случай остава мистерия, защото никой от служащите не попада под съмнение, а  никой от външни хора, просто физически не е би могъл да запуши тръбата с толкоз доста камъни. За човек това на практика  е невероятно, само че единствено за човек …

Нито един от тези, които са работили на мястото, по този начин и  не схваща по какъв начин толкоз доста камъни могат да попаднат  вътре в тръбата. Но, вие към този момент се досещате какви сили са могли да създадат това  и за какво. Доста нелепа обстановка, нали?

Духовете  непрекъснато отмъщават на билкарите, които им вредят, и им изпращат заболявания. И всичко това тъй като в днешно време доста малко хора следват традициите за събиране на билки, съгласно които, да вземем за пример, е неразрешено да се събират всичките растения, а хората ги косят  всеобщо (така че в случай че косите мащерка, тя няма да да пораства повече – ще загине).

За страдание,  актуалните хора не допускат, че реката е жива, като останалата природа. Точно както  хората си заработват негативна карма за своите дейности, по този начин и духовете получават за  отмъщенията си.

В света на духовете, както и в човешкия свят, има и такива, които са на по-високо равнище на схващане и знаят законите за причинно-следствените връзки.

Ето за какво, духовете не постоянно отмъщават заради  злост, като предписание, те просто пазят своя дом и своя живот.

А  сега  един забавен въпрос: Защо  духовете не се демонстрират и не споделят, че природата е жива, и че  е подготвена да се защитава  от набези?

Тази реакция може да бъде трансферирана в областта на отношението на страната към  Бога: за какво държавните  закони не признават съществуването му?

(Духовете в действителност се демонстрират, има много истории на очевидци, разказвани от елементарните хора, само че, тези истории са си единствено истории, до момента в който не бъдат  публично приети.)

Защото правната рамка е конструирана по този начин, че в случай че ние официално   кажем, че има Бог, ще се окаже, че ние ще се обявим за негова благосъстоятелност. Всички земи, нефт и всички негови блага – ще попаднат в негово притежание, защото като Той е сътворил всичко това.

И ние ще би трябвало да плащаме  налози не на страната, а на  Бог.

Инфо: http://energetika-bg.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР